Vetenskapen bakom vacker hud - 4 saker att veta

1.     Hemligheten till snygg hud

Att få snygg hud kan vara svårt - det kan ofta innebära att du gör förändringar i din diet eller tar på dig ett antal hudprodukter eller behandlingar, men det kan ofta ta betydande tid och kosta en förmögenhet - skulle det inte vara bra att ha en lösning som kan du arbeta med snabba och långvariga resultat? My Clear Skin Derma Roller är utan tvekan en av våra favorittillbehör för hud - det är ett verktyg som kan användas för att behandla en hel mängd hudproblem, fläckar och andra fula problem.

2.     Hur fungerar det?

Min My Clear Skin Derma-roller används för att genomtränga huden på mikroskopisk nivå - tack vare hundratals små nålar bryter de försiktigt upp huden och gör att naturligt elastin och kollagen kan produceras i direkt reaktion. Detta innebär att du kan öka produktionen av hudhärdande kemikalier med upp till 200%, vilket gör att kroppen kan återhämta sig från ärrbildning, fläckar och till och med celluliter ännu snabbare än tidigare. Utöver detta visar studier också att olika krämer och kosttillskott kan användas tillsammans med för att främja deras effekter - trots allt, med fler öppningar i huden, kan behandlingar komma in i vår biologi snabbare och kommer därför att träda i kraft förr och mer effektivt.

3.     Varför du bör välja Derma Roller

Medan vissa exfolieringsprodukter och behandlingar bara skrubber bort det yttersta hudskiktet, kan det ta lång tid för din hud att återhämta sig - medan nålning av huden kommer att påskynda denna process med veckor. Detta beror på att nålning, speciellt på uppdrag av en My Clear Skin Derma Roller, direkt punkterar vissa punkter i huden för att provocera en reaktion från kroppen - vilket innebär att exfoliering och andra behandlingar kan vara värdefulla under vissa omständigheter, alla som letar efter snabba resultat kan vara bra att titta på nålen som en första utväg.

4.     Det långsiktiga svaret

My Clear Skin Derma Roller är fantastiskt när det gäller att producera naturligt kollagen och kan användas för att angripa vissa hudmärken som stretchmärken, ärrbildning och kan till och med hjälpa till att attackera rynkor. Det är ett extremt mångsidigt verktyg med en mycket enkel vetenskap som verkligen tilltalar fler och fler människor. De är också otroligt kostnadseffektiva - medan vissa hudbehandlingar kan öka i pris, är My Clear Skin Derma Rollers engångsköp som verkligen erbjuder långsiktig användning och överklagande. Helt enkelt genom att öppna upp din hud så lite mer kan du se fram emot att förlora de fula fläckarna på bara några dagar.