Vetenskapen bakom vacker hud - 4 saker att veta

1.     Hemligheten till snygg hud

Att få snygg hud kan vara svårt - det kan ofta innebära att du gör förändringar i din diet eller tar på dig ett antal hudvårdsprodukter eller utför behandlingar, men det kan ofta ta betydande tid och kosta en förmögenhet - skulle det inte vara bra att ha en lösning som du kan arbeta med för snabba och långvariga resultat? My Clear Skin Derma Roller är utan tvekan en av våra favorittillbehör för huden - det är ett verktyg som kan användas för att behandla en hel mängd hudproblem så som fläckar, rynkor och ärr. 

2.     Hur fungerar det?

My Clear Skin Derma-roller används för att genomtränga huden på mikroskopisk nivå - tack vare hundratals små nålar bryter de försiktigt upp huden vilket skapar att naturligt elastin och att kollagen kan produceras som direkt reaktion. Detta innebär att kroppen kan återhämta sig från ärrbildning, fläckar och till och med celluliter ännu snabbare än tidigare. Utöver detta visar studier också att olika krämer och kosttillskott kan användas tillsammans med behandlingen för att främja effekten. 

3.     Varför du bör välja Derma Roller

Medan vissa exfolieringsprodukter och behandlingar bara skrubbar bort det yttersta hudskiktet, kan det ta lång tid för din hud att återhämta sig - medan nålning av huden kommer att påskynda denna process. Detta beror på att nålning, speciellt på uppdrag av en My Clear Skin Derma Roller, direkt punkterar vissa punkter i huden för att provocera en reaktion från kroppen i form av kroppens naturliga läkningsprocess. 

4.     Det långsiktiga svaret

My Clear Skin Derma Roller är fantastiskt när det gäller att producera naturligt kollagen och kan användas för att angripa vissa hudmärken som stretchmärken, ärrbildning och kan till och med hjälpa till att motverka rynkor. Det är ett extremt mångsidigt och kostnadseffektivt verktyg som verkligen tilltalar fler och fler människor.