Dessa 60-sekunder är banbrytande för din hudvårdsrutin

1.     Tvätta ditt ansikte

Vi har alla hört det gång på gång: "Tvätta ansiktet!" "Gå aldrig och sov med smink på!" 

Och naturligtvis är det bra råd. Men låt oss vara ärliga: att tvätta ansiktet IRL ser inte ut som i reklamfilmen!

I stället för ett vackert vattenstänk, är vi här ute och får våra Pyjamas-ärmar blöta, förvandlar våra ögonmakeup till tvättbjörnsögon och famlar efter handduken, förblindade av rengöringsbubblor.

2.     Det är MÅSTE finnas ett bättre sätt!

Så, om du någonsin tänkt för dig själv, "Det är MÅSTE finnas ett bättre sätt!"

Jag är här för att säga att det finns det! Och det är My Clear Skin Vibrating Cleaner, en 100% vattentät silikon ansiktsrengöring och min nya BFF.

3.     T-Sonic-pulser

My Clear Skin Vibrating Cleaner drivs av T-Sonic-pulsar (i grund och botten ett fint uttryck som betyder "det vibrerar"), vilket hjälper till att rengöra under ytan på din hud så att du skonsamt exfolierar döda hudceller och rensar porerna från smuts.

Den har 5 olika vibrationsintensiteter, som du kan styra med de lilla +/- knapparna. Jag håller min personligen på en lägre nivå, så att jag inte irriterar min alltför känsliga hud och kör sedan en vibration på högre nivå för en djupare peeling en gång i veckan.

4.     Så här fungerar det

Applicera rengöringskrämen direkt på ansiktet, blöt ner My Clear Skin Vibrating Cleaner och flytta det runt ansiktet i cirkulära rörelser.

Den tar bort upp till 99,5% smuts och olja - och lämnar ansiktet fritt från ALLA sminkrester. Jag bär ett fullt sminkat ansikte varje dag, och jag blir konstant förvånad över resultaten av detta verktyg.

5.     Sedan när de 60 sekunderna är över

Jag sköljer ansiktet och applicerar mina andra produkter (toner, ögonkräm och fuktighetskräm). Det är allt!!

Rengör bara själva My Clear Skin Vibrating Cleaner med tvål och vatten för att ta bort alla rester och olja.

6.     Värt det

Din hud kommer att känna sig mjukare och (med hjälp av alla våra favoritprodukter) tydligare än någonsin.

7.     Har aldrig hoppat över att tvätta mitt ansikte

Jag är en sjukling för att göra min fulla hudvårdsrutin, och ärligt talat gör My Clear Skin Vibrating Cleaner det enklare att fullfölja det och att jag aldrig mer hoppar över att tvätta mitt ansikte innan jag sover.