6 - Saker du måste göra för att bli ännu vackrare under sommaren ☀ 😎

Sommaren är här! Innan du börjar drömma om trevliga varma morgnar och strandsemestrar, tänk på din stackars hud. Ja, sommarvärmen kan förstöra huden, vilket kan leda till mörka fläckar, pigmentering, rynkor och skador. Lyckligtvis för dig har vi några råd om att slå värmen i sommar och fortfarande vara vacker 😍

  1. Solskydd 🧴

Kliver du ut i solen utan att ha solkräm? Det borde du absolut inte göra, eftersom det är ett nödvändigt steg på sommaren för att skydda din hud.

För mycket sol är dåligt för din hud. Inte bara kan du bli solbränd (vilket inte alltid är en dålig sak) 😅 men överexponering för solstrålar kan också orsaka för tidigt åldrande av huden. 

  1. Återfuktning🌵

Återfuktning är viktigt. Du kanske tänker att vintern är över och hoppar över den delen av din hudrutin, men nej, inte ännu.

Problemet med somrar är den extrema värmen som dehydratiserar din kropp och gör din hud torr. Torr hud är mer benägen att skadas och åldras, och du måste smörja den för att kompensera för fuktförlusten. Fuktighetskräm fungerar som en barriär för föroreningar, bakterier och solbränna.

  1. Exfoliera 💋

Exfoliering är nyckeln till ljusare och mjukare hud. För det, använd din My Clear Skin - Vibrating Cleaner för att exfoliera med jämna mellanrum för att avlägsna de ackumulerade döda hudcellerna som täpper dina porer och bildar ett lager på din hud.

Exfoliera dock inte varje dag eftersom det kan orsaka skrubbsår och leda till rodnad och utslag. Exfoliera din hud 2–3 gånger i veckan med cirkulerande rörelser. Helst på kvällarna och inte direkt innan du badar eller är ute i solen.

  1. Drick vatten 🚰

Ja, dricka mycket vatten och slappna av. Vi menar vatten, mycket av det. Problemet med sommaren är att den får dig att svettas mycket, så att dina celler förlorar vatten snabbt 🥵

För att hålla kroppens fuktnivåer i balans och inte känna dig svag på grund av uttorkning måste du kontrollera hur mycket du dricker.

Drick helst minst 8–10 glas vatten varje dag.

  1. Ha en hälsosam kost 🍹

I slutändan handlar allt om detta, eller hur?

Med My Clear Skin - Blender har du nu friheten att kunna resa vart du vill, samtidigt som du alltid kan blanda dina favoritsmoothies när du är på språng.

 

 

Visste du att jordgubbar har mer C-vitamin per portion än apelsiner eller grapefrukt? Forskning visar att människor som äter kost rik på vitamin C har färre rynkor och fina linjer än människor som inte gör det! Denna smoothie ger dig dubbla vitamin C-behovet med smak av söta jordgubbar och läckra blodapelsiner. Bekämpa ytterligare fria radikaler med antioxidant-rika, inflammationsbekämpande linfrön. De goda fetterna i kokosnöt och mandelmjölk hjälper till att jämna och tona huden mer

Näringsfakta: 159 kalorier, 3 g fett, 2 g protein, 24 g socker, 6 g fiber, 34 g kolhydrater per portion på 3 dcl.

Ingredienser

1 kopp jordgubbar - avknoppade

1 päron - hackad

1 blodapelsin - skalad

1 msk kokosflingor

1 kopp vaniljmandelmjölk

1 kopp is

  1. Ta en kall dusch 🥶

Varma duschar när du har torr hud gör din hud ännu torrare. Sänk temperaturen för några extra fördelar. En sval dusch efter överdriven svettning hjälper till att hålla huden slät och minskar akneutbrott.

En gång i veckan bör du ta en varm dusch och använda din My Clear Skin - Blackhead Suction Pro, detta skönhetsverktyg kan utföra olika typer av hudvård. Från borttagandet av pormaskar till att minska rynkor och öka hudens elasticitet. När du börjar behandlingen är det viktigt att öppna porerna så att de blir elastiska. Gör en vana att rensa porerna en gång i veckan och du kommer att se otroliga resultat.

 

Ge din hud chansen att glöda! Detta skönhetsverktyg kan utföra olika typer av hudvård. Från borttagandet av pormaskar till att minska rynkor och öka hudens elasticitet. Dessutom förbättrar det blodcirkulationen och hjälper till att minimera synliga porer.

Ditt ansikte är din identitet, så du bör ta hand om det 365 dagar om året 🤩

Vi önskar er en trevlig och skön sommar ❤️